WWW - Wild Wild West
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WWW - Wild Wild West

Forum za igrace WWW saveza

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Prijava ulazak u neki od www saveza

Go down 
2 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Ante22
Heroj ulice
Heroj ulice

Broj postova : 36
Registration date : 12.10.2008

Prijava ulazak u neki od www saveza Empty
PostajNaslov: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime21/10/2008, 11:16

Zovem se Ante, imam dva sela na koordinatama (22,10) i (21,10), ukupnog broja stanovnika 665. Vojske imam dosta, deff neću navesti, ali ga ima dosta (broji se u stotinama), 100 izvidnika, 70 imperatorovih konjanika, 50 imperijana.
[Vrh] Go down
Guest
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime21/10/2008, 19:42

pa ti jesi u savezu
[Vrh] Go down
Guest
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime22/10/2008, 07:30

zafrkaje nas Smile ante sorry s +/+ ne primamo javi se u TCT Wink
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime22/10/2008, 08:36

Polako,samo.dobro bi nama u tim doso tamo neko,ja sam sa ++. i batex i ovi neki,pa i nije na odmet,samo treba provjerit taj acc
[Vrh] Go down
Guest
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime22/10/2008, 11:19

nominativ ti nisi iz ~WWW~
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime22/10/2008, 14:55

hehe
lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime22/10/2008, 16:24

Cekaj, jel se tema zove prijava u ~WWW~ savez ili prijava u neki od www saveza.. zato, molim te...
[Vrh] Go down
Guest
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime22/10/2008, 19:47

piše prijava za ulazak u neki od www saveza
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime22/10/2008, 20:03

pa po koordinatama pogledaj koji bi tebi pasao lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime24/10/2008, 13:31

Mi smo ga probali farmati.. diči se na svom profilu sa sačekušom na nas, ali nije izvjesio i reporte kad smo sa upola manje vojske brali rese Smile
No u svakom slučaju, dečko ne igra loše, jedino što je prije bio u nekom od the saveza koji se rasformirao i kaže da je tct-u par puta napravio sačekuše pa se njima ne misli javiti jer ga ne pamte po doborom Smile

Evo, to je ono što mi znamo o njemu.
[Vrh] Go down
deni
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime28/10/2008, 01:01

Pozdrav želim ući u neki od saveza imam 560 stanovnika i solidnu vojsku te dva naselja i dosta iskustva.
[Vrh] Go down
FA-KE
Gost

PostajNaslov: Ulazak u _www_   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime28/10/2008, 15:54

Bok,ja sam FA-KE imam 930 pop.,3 naselja na -/-,imam razvijenu vojsku(obrambenu i napadačku).Nisam farma(za sad lol! )
Hito bi ući u _WWW_ ako je moguće!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav
[Vrh] Go down
marco
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime4/11/2008, 07:24

pozdrav

ja sam marco, imam 4 naselja, nisam farma, imam dosta vojske, online sam 5 do 10 sati, populacija 1360.

molim za uzalak u vaš savez, kontaktirao sam več sa reg.

hvala i lepi pozdrav.
[Vrh] Go down
pozdrav
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime15/11/2008, 18:21

I ja bi u neki od WWW saveza. Blizu sam siscije pa ak može tamo.
Inače imam 3 sela u usponu sam.
Trenutno sam u [TCT] ali pošto se samo svadjaju ko je više učinio za savez i dosta ih je otišlo i ja bi jedan ozbiljan savez.
[Vrh] Go down
SOSILI
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime15/11/2008, 19:13

izvinjavam se ta ovu gore poruku bez nicka

sosili
[Vrh] Go down
AHA
Gost

PostajNaslov: Dajte!!   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime17/11/2008, 23:49

I ja bi u savez ako moze.
Imam 2 naselja s nesto vise od 400 popa, solidan broj vojske i tako to. ... .. .

koordinate su mi +/+
[Vrh] Go down
Wild Bill
Početnik
Početnik

Broj postova : 17
Titula : Talični Tom
Registration date : 05.10.2008

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime19/11/2008, 12:36

Vi sa +/+ se prijavite u WWW-T pa ako ste tolko dobri igrači bit ćete primljeni.
[Vrh] Go down
Sargeris
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime12/12/2008, 19:30

Pozdrav, poceo sam igrati prije ~ 7 dana, imam 120 populacije, nick: Sargeris, igrao sam prije, dosao do 7000 populacije i onda prestao, ukoliko je moguce usao bi u savez..?
[Vrh] Go down
Guest
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime12/12/2008, 20:50

javi se u akademiju scott-u
[Vrh] Go down
Sargeris
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime13/12/2008, 22:35

Javio sam se i Scottu i Sunstomu ali nema odgovora..
[Vrh] Go down
Guest
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime14/12/2008, 19:25

a nis evo budem ja pitala scotta i onako mu moram dati neki info
[Vrh] Go down
Sargeris
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime14/12/2008, 20:18

Hvala Smile
[Vrh] Go down
Sargeris
Gost

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime15/12/2008, 20:23

Ima li odgovora? Neutral
[Vrh] Go down
revenge
Gost

PostajNaslov: molba za prijem   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime28/12/2008, 14:59

zovem se danijel i htio bih ući u vaš savez ili bilo koju vašu akademiju pa da se dokažem koliko sam napredan i koliko vojske imam,imam u svojoj blizini nekoliko vaših igrača i htio bi da nas ima što više tako da budemo vladari tog kvadranta u kojem sam ja,razlog prelaska bi bio da napokon uđem u neki kvalitetan savez,to je ukratko to,molim da mi se javite što prije,hvala!
[Vrh] Go down
sime_st
Gost

PostajNaslov: ulazak   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime22/1/2009, 23:37

Ej di ste legende ja znam sve WWW-ovce a čičinka mi je luda haha tija bi uć u ovaj drugi WWW ja san u WWW-ac a ja bi tia u onaj bolji od toga pa jel mogu?
I usput evo preporućam vam ovu himnu. cheers
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Prijava ulazak u neki od www saveza   Prijava ulazak u neki od www saveza Icon_minitime

[Vrh] Go down

Prijava ulazak u neki od www saveza
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» prijava na forum